SkySaver noodafdaalsystemen voor Professionals die op hoogte werkenSkySaver trainingen kunt u volgen bij een van onze partners:

SkySaver video's voor professionals in diverse industrieën 


Star-Line en SkySaver

Star-Line is sinds 2017 het enige officiële verkooppunt in de Benelux en Duitsland. Daarnaast kunt u ook nog terecht bij onze partner Altisecure dat het Franstalige deel van België bedient. Samen met Altisecure en SkySaver Israel werken wij oplossingen uit voor de professionele markt in de Benelux en in Duitsland.

Bij ons  is ook de veelgevraagde portable kit verkrijgbaar. Deze kunt u gebruiken i.c.m. uw eigen harnas. En anders kunt u met de originele oplossing (de zgn. backpack) uit de voeten: een rugtas met geïntegreerd harnas. Alleen bij ons krijgt u 7 jaar garantie. Dit geldt voor fabrieksfouten. Elke SkySaver wordt vooraf grondig visueel geïnspecteerd door Star-Line en functioneel getest in de fabriek door SkySaver Israel. Daarnaast wordt er volgens onderstaande certificaten vereist dat 100% van de SkySavers tijdens en na de productie wordt gecontroleerd. Dan kunt u zeker zijn dat u dit systeem veilig kunt gebruiken in noodgevallen. 

 

Neem contact op met Richard Geurtsen voor uw toepassing, of als u de SkySaver eens wenst te zien.

Brochures voor div. sectoren

Voor de Bouw en de Windindustrie vindt u hieronder een brochure. De SkySaver oplossingen voor in mobiele -en torenkranen vindt u ook in de Bouw brochure. Voor Steigerbouw, Offshore, Chemie, Olie&Gas en overige sectoren raden we u eveneens aan om de brochure voor de bouw te bekijken. Hierin staat namelijk vermeld hoe je een ‘self rescue‘ kunt uitvoeren, hoe je SkySaver operationeel gebruikt en hoe je anderen kunt redden.

SkySaver voor professionals

Brochure voor de bouw


Opent in nieuw venster door op de afbeelding te klikken

Windindustrie

Wind caltalogue small pic.png

Opent in nieuw venster door op de afbeelding te klikken

 

Overige toepassingen

 

Naast de windindustrie en in torenkranen wordt SkySaver ook toegepast, of is ook toe te passen in de volgende gebieden:

  • Radartorens aan de kust
  • Kantoor -en woontorens voor bijv. de brandweer
  • Op daken tijdens bouwprojecten
  • Op civiele werken tijdens werkzaamheden
  • In observatietorens
  • Voor in steigers
  • Tijdens het laden en lossen met kranen in de maritieme sector
  • Op offshore platformen, evt. i.c.m. een life jacket.
  •  

SkySaver certificaten en verklaringen

 

EC Declaration of Conformity SkySaver >

Deze verklaring van SkySaver geeft aan dat de SKS-reddingssystemen aan alle in Europa voor dit apparaat van toepassing zijnde normen voldoet en daarom mag worden verhandeld op de Europese markt. U vindt verwijzingen naar Europose normen op basis waarvan de SkySaver producten door een onafhankelijke instituut is gekwalificeerd (door het Duitse TÜV).

TÜV certificaat voor Europese markt >

TÜV is een van oorsprong (Duits) test -en inspectie instituut, ookwel Notfified Body genoemd, of kortweg: ‘NoBo’. TUV volgt de Europese EN-normen -en testmethoden.

Gravitec certificaat – 210133-THS-05 >

Gravitec certificaat – 210138-AHD-04 >

Gravitec certificaat- 210133-THS-04 >

Gravitec certificaat – 210138-AHD-03 >

Gravitec certificaat – 210138-AHD-02 >

Gravitec is een in het westen van de V.S. gelegen ontwikkel-, test -en trainingsinstituut op vlak van valbescherming. Gravitec volgt de Amerikaanse ASTM-normen -en testmethoden.

Voor informatie: neemt u met Richard Geurtsen van Star-Line contact op.

Enkele van onze zakelijke klanten: