Richard van Star-Line installeert slimme deurbellen, thermostaten en camera’s en komt bij u langs wanneer het ú uitkomt.

Boek mij rechtstreeks en volautomatisch via mijn website binnen een groot deel van Nederland en Vlaanderen!

https://star-line.nl/nestpro 

AANBIEDING, vanaf 2 installaties op hetzelfde moment: € 7,50 korting per hoofdproduct. Een hoofdproduct heeft een installatiewaarde van minimaal € 59.

Nest Pro+ Installaties

Nest Pro+ Installaties

Richard van Star-Line installeert slimme deurbellen, thermostaten en camera’s en komt bij u langs wanneer het u uitkomt.

Boek mij nu rechtstreeks en volautomatisch via mijn website binnen een groot deel van Nederland en Vlaanderen!

https://star-line.nl/nestpro

AANBIEDING, vanaf 2 installaties van een hoofdproduct op hetzelfde moment geldt een korting van € 7,50 per installatie. Een hoofdproduct heeft een minimum installatiewaarde van € 59. 

0
Aantal succesvolle 'smart home' installaties door Richard van Star-Line tot vandaag

Nieuw: ook installatie van de Google Nest deurbel en cam op batterijen!

NIEUW: installatie van de Google Nest Cam  (op batterijen en adapter mogelijk)

NIEUW: installatie van de Google Nest Deurbel (op batterijen en transformator mogelijk)

Vergelijking Google Nest deurbel Bedraad en batterij

 Nest Hello (nieuwe naam: Google Nest deurbel bedraad)Google Nest Deurbel Batterij
Aansluiten op:Transformator 12-24 VAC (wisselspanning), minimaal 8 Watt.Geïntegreerde batterij (oplaadbaar) en optioneel ook met transformator 8-24VAC, minimaal 10 Watt, zodat u de camera nooit meer zelf hoeft op te laden! Batterijduur: 1-2 maanden (afh. van aantal gebeurtenissen).
Dimensies (breedte x hoogte x dikte)4.3 x 11.7 x 2.6 cm.4,6 x 16,0 x 2,4 cm.
Kijkhoek in breedte160 graden145 graden
Beeldresolutie & Beeldhoek1600x1200 pixels (4:3 beeldverhouding = ideaal in de breedte), 15gr. wig meegeleverd.960x1280 pixels (3:4 beeldverhouding = ideaal in de hoogte, zoals pakketjes), 20gr. wig meegeleverd.
Kleur behuizingZwart/ witIn 4 kleuren verkrijgbaar (wit, beige, grijs en groen)
Digitale zoom8x6x
NachtzichtJa, via infrarood. Te zien in grijstinten.Ja, via infrarood. Te zien in grijstinten.
Opname zonder WiFiNeeJa, max. 1 uur
Vervangend exemplaar door Google bij diefstal?NeeJa
MET abonnement (Nest Aware), maakt alle camera's geschikt als bewakingscamera en geldt voor alle Google Nest camera's.30 of 60 dagen kijkgeschiedenis van gebeurtenissen + max. 10 dagen 24/7 (alleen met Nest Aware Plus) + activiteitszones + geluidsmeldingen + gezichtsherkenning.30 of 60 dagen kijkgeschiedenis van gebeurtenissen (GEEN 24/7!).
ZONDER abonnementLive beelden + 3 uur kijkgeschiedenis van gebeurtenissenLive beelden + 3 uur kijkgeschiedenis van gebeurtenissen + Activiteitszones + Gezichtsherkenning + Meldingen over: mensen + voertuigen + dieren + pakketjes 
PrijsHogerLager
Cloud afhankelijkheid voor speciale functiesMaximaalMinimaal
HDR (natuurgetrouw contrast zoals wij zien met het blote oog)Ja, uitstekend contrast bij fel tegenlicht en 's nachtsJa, redelijk contrast bij fel tegenlicht en 's nachts
2 weg audio communicatie?JaJa
Aan te sluiten op bestaande (ouderwetse gong, zowel elektronisch + mechanisch)?Ja, met chime connector. Theoretische & praktische compatibiliteit van 90%.Ja, zonder chime connector.  Theoretische compatibiliteit van 95%. Praktische compatibiliteit moet nog blijken.
Compatibel met slimme Google Assistent speakers voor het gonggeluid? (bv: Google Audio/ Google Home (mini)/ Google Nest Hub/ Sonos 1)?JaJa
AppsNest (+ autom. sync met Google Home)Google Home


Laat de installatie door Nest Pro+ Richard
uitvoeren. Dat geeft u gemak en zekerheid
terwijl u er het maximale uithaalt

Richard, uw officiële Nest Pro

Reviews

Op basis van >200 reviews:
5/5
Gemiddelde afgeronde score over alle reviews die Star-Line via alle kanalen heeft ontvangen. Hieronder volgt een selectie uit de reviews.

Voorbeeld projecten

NIEUW: Google Nest deurbel batterij

Bedraad aangesloten, dus de batterij moet door de klant zelf niet worden opgeladen. Door Star-Line (Richard).

NIEUW: Google Nest Camera Batterij

Eveneens bedraad aangesloten, op adapter. Dus de batterij moet door de klant zelf niet worden opgeladen. Door Star-Line (Richard).

NIEUW: Google Nest bedraad op custom made achterplaat

De Google Nest bedraad werd voorheen de Nest Hello genoemd. Deze deurbel werd op een messing plaat gemonteerd. Door Star-Line (Richard).

Nest Thermostaat

Voorbeeld van een Nest thermostaat installatie zonder achterplaat door Star-Line (Richard)

Nest Hello

Voorbeeld van een Nest Hello installatie door Star-Line (Richard)

Nest thermostaat

Voorbeeld van een Nest thermostaat installatie met achterplaat door Star-Line (Richard)

Ring Pro

Voorbeeld van een Ring Pro installatie door Star-Line (Richard)

Nest Outdoor (buitencamera)

Voorbeeld van een Nest thermostaat installatie zonder achterplaat door Star-Line (Richard)

Nest Hello beelden op een Google Nest Hub

Google Nest hub in actie bij een Nest klant van Star-Line (Richard)

Voorbeeld projecten

Zie nog veel meer foto’s van projecten hier
(opent in nieuw scherm).
Druk daar op de rode, blauwe en gele iconen.

Boek Richard nu als Nest Pro+ binnen uw regio en betaal achteraf!

U kunt op de kaart hieronder bekijken in welke regio u woont.

Na het selecteren van (1) uw regio kiest u de (2) dag en daaronder (3) het tijdstip, rechts (4) het te installeren product, etc. NB: Ben ik niet te boeken op een moment waarop het voor u gaat? Belt u me dan even op. Soms is er dan toch nog iets mogelijk. LET OP: tijdstippen die u kunt kiezen zijn indicatief. U ontvangt nog minimaal 30 minuten op voorhand mijn exacte GPS aankomsttijd!

Voor montages na 21:00 uur werken we veel geruislozer en de uitvoering is dan nog steeds zeer degelijk. Ik vertel u graag hoe.
LET OP: alleen tijdstippen met een witte achtergrond zijn nog beschikbaar (niet in het grijs, of op een rode dag)!

Wacht u aub nog minimaal 10 seconden nadat u op ‘opslaan’ drukt. Zodra u op de bevestigingspagina terechtkomt, is uw installatieaanvraag zeker goed door mij ontvangen! U krijgt van mij nog een definitieve bevestiging.

Neemt u alle voorwaarden tot het eind door aub.

Voor alle producten:

 • Ik ga akkoord met de betreffende prijs in de prijslijst hieronder, met de diensten en onderdelen die wel en niet inbegrepen zijn.
 • Ik zorg ervoor dat de producten en accessoires die geïnstalleerd moeten worden in huis zijn vóór de installatie-afspraak.

Voor thermostaten:

 • Ik verklaar dat er een thermostaatkabel is, dan wel dat dit niet nodig is omdat het om een draadloze thermostaat gaat. Ik begrijp dat Star-Line geen thermostaatkabel in de meeste gevallen geen thermostaatkabel aanlegt, tenzij voor een klein stuk, of tenzij anders overeengekomen. 
 • Accessoires: 1) optioneel een tafelstandaard voor een draadloze verbinding (alleen voor de 3e gen. Nest) zal op tijd in huis zijn en heb ik nodig als er geen thermostaatkabel is, dan wel de Nest Thermostaat E, of een andere draadloze thermostaat. 2) OpenTherm adapter, ik begrijp dat OpenTherm zorgt voor een betere communicatie met mijn ketel en vooral voor een energiezuinigere werking ervanl. Ik begrijp dat Star-Line deze gratis installeert als u een OpenTherm adapter bij Star-Line aankoopt en dat Star-Line deze bij voorkeur direct mee installeert omdat er extra kosten zijn verbonden als Star-Line speciaal hiervoor moet terugkomen. Star-Line zal helpen bij het advies of een adapter nodig is en daarom geef ik ons merk + type ketel door. Star-Line zorgt ervoor dat u, als u dit wenst, de adapter bij Richard kunt aankopen. Zo hoeft u dit zelf niet te regelen.
 • Ik verklaar dat er momenteel geen sprake is van zoneverwarming en/ of dat er ook niet meerdere thermostaten in huis zijn. Als dit wel zo is, dan geef ik dit bij opmerkingen aan en geef ik toestemming dat Star-Line dit nog verder zal afstemmen met ons. Of dat Star-Line de installatie mogelijk niet goed kan doen omdat de thermostaat niet de volledige functionaliteit van een zonesysteem kan vervangen. Dan wel verklaar ik dat er mogelijk extra kosten zijn verbonden aan de implementatie van een thermostaat in ons zonesysteem.

Voor deurbellen:

 • Ik verklaar dat er een belkabel aanwezig is of dat het om de Google Nest deurbel op batterij gaat die ik niet bedraad wil laten aansluiten. Star-Line legt deze alleen aan als dit van te voren wordt overeengekomen. Ik begrijp dat er standaard niet voldoende tijd wordt gereserveerd om deze aan te leggen, zonder mededeling. Ik begrijp dat er extra kosten zijn verbonden aan het aanleggen van een belkabel.
 • Accessoires voor deurbellen die ik zelf niet in huis heb, maar wel essentieel zijn om de installatie te voltooien, zal ik van Star-Line aankopen. Denk bijvoorbeeld aan een transformator voor de Nest Hello voor € 20; een zgn. DIN-Rail behuizing van € 10 voor in de meterkast als er hierin geen plaats meer is; een stekkerdoos van € 5 in geval er geen stopcontacten meer beschikbaar zijn en u zelf geen stekkerdoos meer in huis heeft (dit geldt alleen als de transformator buiten de groepenkast komt te hangen.). Als er een stekker nodig is omdat de transformator niet in de groepenkast past, dan zijn deze kosten € 4. Dat u overige accessoires, zoals een tring gong voor € 20 kunt aanschaffen als u hier behoefte aan heeft. In 95% van de gevallen krijgt Star-Line uw oude gong wel aan de praat. Alternatieven zijn: Google Home (Mini) speaker, Google Nest Hub, een Sonos/ Harman Kardon met Google Assistent, etc.
 • Ik verklaar dat het WiFi-signaal t.h.v. het voorziene montagepunt sterk genoeg is (met ramen en deuren gesloten), of dat ik na de installatie zelf zorg voor een netwerk dat sterk en stabiel genoeg is en dat ik genoegen neem met een installatie op basis van een (tijdelijke) hotspot op de telefoon van Star-Line om mijn product te testen. Een signaal dat sterk genoeg is, betekent dat u een YouTube HD video kunt bekijken met ramen en deuren gesloten. Ook kunt u gebruikmaken van een snelheidstest op speedtest.net waar u een min. uploadsnelheid van 8Mbit/sec. moet behalen.
 • Ik verklaar dat er momenteel geen sprake is van een intercomsysteem. Als dit wel zo is, dan geef ik dit bij opmerkingen aan en geef ik toestemming dat Star-Line dit nog verder zal afstemmen met ons. Ik begrijp dat de functionaliteit van het intercomsysteem niet volledig kan worden vervangen door een smart deurbel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een deuropeningsfunctie. Dan wel verklaar ik akkoord te zijn dat er  extra kosten zijn verbonden aan de implementatie van een slimme deurbel in plaats van/ naast ons intercomsysteem. De exacte kosten kunnen eveneens tevoren worden meegedeeld door Star-Line. De kosten hiervan zijn gemiddeld € 40, maar kunnen afwijken in functie van de grootte van het oude intercomsysteem. De afwerkingsmogelijkheden door Star-Line zijn beperkt, want Star-Line is geen timmerbedrijf. Extra kosten op basis van € 49/ uur zijn pas van toepassing vanaf 90 minuten en worden per 15 minuten verrekend. Excl. materialen.

Voor buitencamera’s:

 • LET OP: nieuwe installatierichtlijnen per januari 2021 vereisen dat alle Nest buitencamera’s onder een afdakje kunnen komen. Een dakgoot is hierbij niet voldoende. Star-Line plaats geen afdakjes, dus als deze er niet is, dan kan de installatie helaas NIET doorgaan. Een andere mogelijkheid is dat de camera’s op de schuur worden geplaatst.
 • Ik verklaar dat de plaatsingshoogte max. 3,0 meter is. Of ik heb een veilige ladder die tot grotere hoogte reikt. Ik begrijp dat gezichten dan niet meer goed in beeld komen en dat dit wordt afgeraden.
 • Ik verklaar dat er een stopcontact moet zijn binnen 7,5 meter van de locatie waar de Nest Camera moet komen. Ik begrijp dat de kabel netjes in de hoeken zal lopen bij de bepaling of de 7,5 meter voldoende is. Dan wel zorg ik zelf voor een verlengsnoer of koop ik er een van Star-Line (€ 12 voor 5 meter en € 20 voor 10 meter).
 • Ik verklaar dat het WiFi-signaal t.h.v. het voorziene montagepunt sterk genoeg is (met ramen en deuren gesloten), of dat ik na de installatie zelf zorg voor een netwerk dat sterk en stabiel genoeg is en dat ik genoegen neem met een installatie op basis van een (tijdelijke) hotspot op de telefoon van Star-Line om mijn product te testen. Een signaal dat sterk genoeg is, betekent dat u een YouTube HD video kunt bekijken met ramen en deuren gesloten. Ook kunt u gebruikmaken van een snelheidstest op speedtest.net waar u een min. uploadsnelheid van 8Mbit/sec. moet behalen.
Voor binnencamera’s: 
 • Stopcontact moet binnen bereik zijn van de standaard kabellengte van de camera (3 meter kabellengte, netjes langs ondergrond en muur).
 • Moet in een niet-vochtige ruimte komen te hangen binnen een temperatuursbereik van 0-40gr. C.
 • De binnencamera wordt opgehangen met de standaard montageplaat. Voor de kabel wordt er gewerkt met een kabelclip (plak/ spijker/ schroef, afh. van de ondergrond). Een kabelgootje voor het verticale deel is ook mogelijk. Hier zijn geen meerkosten aan verbonden.

Voor rookmelders:

 • Ik verklaar dat deze op batterijen werken, OF op 230V EN dat er al een aansluitpunt is op exact dezelfde locatie.
 • Ik verklaar dat de gewenste plaatsingshoogte max. 3,0 meter is, dan wel dat u een geschikte en veilige ladder heeft voor de betreffende plaatsingshoogte.
 • Ik verklaar dat het om minimaal 3 rookmelders gaat.

Voor Overige Producten

 • Ik geef toestemming dat Star-Line nog contact met mij opneemt hierover en dat ik nu een afspraak maakt onder voorbehoud hiervan.

 

Algemene opmerkingen:

Ik geef toestemming aan Star-Line om mij te contacteren als er nog onduidelijkheden zijn en/of er nog meer informatie nodig is. Dan wel om mij te informeren over de exacte aankomsttijd, minimaal 30 minuten op voorhand, dan wel als Star-Line vertrekt op het laatste installatie-adres. 

Ik begrijp dat de installatieduur per product minimaal 90 minuten kan duren.

Ik zorg ervoor dat ik de WiFi-code bij de hand hebt op het moment van de installatie(s). Ik zorg ervoor dat ik de betreffende app (bijv. Nest of Honeywell) al geïnstalleerd heb en een account hieraan heb gekoppeld op het moment van de afspraak. En dat ik als aanvulling op de Nest app ook een Google Home app heb als ik andere gezinsleden ook toegang tot het Nest product wens te geven.

Ik zorg ervoor dat de installatie locaties vrij toegankelijk zijn tijdens de installatiemomenten.

 

Over de prijzen

Inclusief

 • 21% BTW.
 • Voorrijden.
 • Een definitieve afspraakbevestiging telefonisch of per e-mail met hierin alle aandachtspunten en voorbereidingen om het maximale uit de installatie te halen, zoals de juiste gong voor uw nieuwe deurbel en bijv. een OpenTherm adapter voor uw Nest thermostaat.
 • GPS aankomsttijd min. 30 minuten op voorhand, of bij vertrek bij de laatste klant vóór u.
 • Coronamaatregelen (ik werk in uw buurt met een mondmasker, regelmatig desinfecteer ik mijn handen, zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, etc.).
 • Kleine materialen als korte kabeltjes van 1-2 meter, pluggen, schroeven, stekkerkabel voor de heat link (Nest thermostaat), niet voor de Nest Hello, want de standaard situatie is dat deze in de meterkast (groepenkast) past.
 • Goed testen van uw nieuwe Nest product.
 • Uitgebreide uitleg over het gebruik van uw product.
 • Ondersteuning koppeling met bijv: Google Nest Hub, Google Home (Mini) en draadloze Ring gong.
 • Achteraf betalen op eenvoudige wijze, zoals: via Tikkie/ scannen van QR Code in uw bank app.
 • Garantie: persoonlijke service NA de installatie. Behalve voor: defecten in het product zelf waarvoor elders een garantie geldt, software(-updates) en WiFi problemen. Wel kan ik u hierbij telefonisch op weg helpen.
 • Telefonische ondersteuning.
 • Afvullen van evt. oude gaten van de vorige deurbel/ thermostaat/ rookmelder.


Exclusief

 • Afwerking als schuren en likje verf indien nodig achter bijv. uw oude thermostaat/ achter uw oude deurbel (als deze groter is).
 • Overige materialen/ accessoires/ meerwerk/ maatwerk/ overige wensen.
 • Evt. parkeerkosten.
 • Deze voorwaarden zijn ter aanvulling van de overige voorwaarden die op deze pagina worden vermeld, zoals in de prijslijst. 
— EINDE VAN DEZE VOORWAARDEN —

Woont u binnen het gearceerde gebied?

Leg dan direct volautomatisch hierboven het installatiemoment vast van uw keuze.

Prijstabel Basisinstallaties:


Laat de installatie door Nest Pro+ Richard
uitvoeren terwijl u thuis doorwerkt (of zich juist ontspant).