Richard van Star-Line installeert zonesystemen sinds 2018 als uw officiële Honeywell Pro.

Deze systemen worden gebruikt op gasketels, stadsverwarming en ook op (hybride) warmtepompen waar u met Resideo Honeywell oplossingen mogelijk ook kunt koelen.

Boek mij rechtstreeks en volautomatisch via mijn website binnen een groot deel van Nederland en Vlaanderen! Voor Honeywell Home (Resideo)  +  Tado  +  Netatmo.

Voor uw vloerverwarming werk ik vooral met de Resideo Honeywell HCC100 multizoneregelaar. Ontdek deze verderop.

 

 


Resideo Pro+ Zone Installaties (zoneverwarming)

Officiële Resideo Pro sinds 2018 (voorheen: Honeywell) met laatste certifcaatnr. C8342 van 12 april 2023 voor zonesystemen op ketels, stadsverwarming en warmtepompen (o.a. de nieuwe HCC100 Multizone-regelaar voor slimme vloerverwarming en –koeling). Eerste Honeywell training was op 11 juli 2018.
Ruime ervaring met overige merken die geen registratiesysteem aanhouden.
Ondersteuning voor de beste werking. Zowel in het Nederlands, Engels, het Spaans als met basis Frans.
De meest uitgebreide uitleg in de Benelux.
Een installatie van uw zonesysteem met de grootste zorg en geen gehaaste installatie.
Voor veel regio’s ook in de avond beschikbaar (zonder extra kosten).
 Ook ná de installatie blijf ik voor u bereikbaar.
 Wees gerust: uw installatie is in handen van een ingenieur met ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek én zeer veel succesvolle installaties.

Richard van Star-Line installeert zonesystemen sinds 2018.

Deze systemen worden gebruikt op gasketels, stadsverwarming en ook op (hybride) warmtepompen waar u met de Resideo Honeywell oplossingen mogelijk ook kunt koelen.

Boek mij rechtstreeks en volautomatisch via mijn website binnen een groot deel van Nederland en Vlaanderen! Voor Honeywell (Resideo)  +  Tado  +  Netatmo.

Officiële Resideo Pro sinds 2018 (voorheen: Honeywell) met laatste certifcaatnr. C8342 van 12 april 2023 voor zonesystemen op ketels, stadsverwarming en warmtepompen (o.a. de nieuwe HCC100 Multizone-regelaar voor slimme vloerverwarming en –koeling). Eerste Honeywell training was op 11 juli 2018.
Ruime ervaring met overige merken die geen registratiesysteem aanhouden.
Ondersteuning voor de beste werking. Zowel in het Nederlands, Engels, het Spaans als met basis Frans.
De meest uitgebreide uitleg in de Benelux.
Een installatie van uw slimme apparaten met de grootste zorg en geen gehaaste installatie.
Voor veel regio’s ook in de avond beschikbaar (zonder extra kosten).
 Ook ná de installatie blijf ik voor u bereikbaar.
 Wees gerust: uw installatie is in handen van een ingenieur met ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek én zeer veel soortgelijke, succesvolle installaties.

Boek Richard nu als Resideo Pro+ binnen uw regio en betaal achteraf!

Hulp nodig bij het boeken hieronder?

beweeg over mij/ klik op mij
(STAP 1) Selecteer hieronder uw regio; (STAP 2) Kies de periode; (STAP 3) Kiest u dan de dag en (STAP 4) daaronder het tijdstip rechts. Vervolgens: (STAP 5) het te installeren product, etc. LET OP: 1) Alleen tijdstippen die groen worden zijn te boeken (geen tijdstippen in het grijs, of op rode dagen)! 2) Tijdstippen die u kunt kiezen zijn indicatief. U ontvangt nog een bevestiging en minimaal 30 minuten op voorhand mijn exacte GPS aankomsttijd!​ 3) Voor montages na 21:00 uur werken we veel geruislozer en de uitvoering is dan nog steeds zeer degelijk. Ik vertel u graag hoe.

NB: ALLEEN OP DAGEN MET SELECTEERBARE TIJDSTIPPEN BEN IK BESCHIKBAAR (na regiokeuze)!
LET OP: reserveringssysteem is niet voor probleemoplossing, bel me hier eerst kort even over op.

LET OP: ALS SMART HOME ELEKTRICIEN DOET STAR-LINE ALLEEN DE SLIMME TOPLAAG (dus thermostaten, regelaars, motoren voor op thermostatische kranen, koppelingen met de app). Voor leidingwerk/ nieuwe kranen dient u eerst bij uw aannemer/ loodgieter te zijn.

Is er iets onduidelijk of niet beschikbaar? Bel me dan even op! Soms zijn er alsnog mogelijkheden!

Wacht u aub nog totdat u hierboven het bevestigingsbericht ziet, dan is uw installatieaanvraag zeker door mij ontvangen! U krijgt van mij nog een definitieve bevestiging.

Neemt u alle voorwaarden tot het eind door aub.

Voor alle producten:

 • Ik ga akkoord met de betreffende prijs hieronder, met de diensten en onderdelen die wel en niet inbegrepen zijn.
 • Ik zorg ervoor dat de producten en accessoires die geïnstalleerd moeten worden in huis zijn vóór de installatie-afspraak.

Voor zoneverwarmingssystemen:

 • Op basis van € 50 per uur + € 35 opstart -en voorrijkosten. De installatie wordt voortvarend uitgevoerd, maar moet vooral goed gebeuren. Een exact aantal uur kan tevoren niet worden gegeven. Hooguit een schatting, maar de daadwerkelijke kosten zijn op basis van de daadwerkelijk gewerkte uren. 
 

Algemene opmerkingen:

Ik geef toestemming aan Star-Line om mij te contacteren als er nog onduidelijkheden zijn en/of er nog meer informatie nodig is. Dan wel om mij te informeren over de exacte aankomsttijd, minimaal 30 minuten op voorhand, dan wel als Star-Line vertrekt op het laatste installatie-adres. 

Ik begrijp dat de installatieduur geen van tevoren bepaalde tijdsduur heeft. Afhankelijk van het de geschatte benodigde tijdsduur kan het zijn dat er alsnog, in overeenstemming met u, een ander installatiemoment moet worden gekozen.

Ik zorg ervoor dat ik de WiFi-code bij de hand hebt op het moment van de installatie(s). Ik zorg ervoor dat ik de betreffende app (bijv. de Resideo Smart Home app) al geïnstalleerd heb en een account hieraan heb gekoppeld op het moment van de afspraak. En dat ik als aanvulling op de Nest app ook een Google Home app heb als ik andere gezinsleden ook toegang tot het Nest product wens te geven.

Ik zorg ervoor dat de installatie locaties vrij toegankelijk zijn tijdens de installatiemomenten.

 

Over de prijzen

Inclusief

 • 21% BTW..
 • Een definitieve afspraakbevestiging telefonisch of per e-mail met hierin alle aandachtspunten en voorbereidingen om het maximale uit de installatie te halen.
 • GPS aankomsttijd min. 30 minuten op voorhand, of bij vertrek bij de laatste klant vóór u.
 • Goed testen van uw nieuwe product.
 • Uitgebreide uitleg over het gebruik van uw product.
 • Achteraf betalen op eenvoudige wijze, zoals: via Tikkie/ scannen van QR Code in uw bank app.
 • Garantie: persoonlijke service NA de installatie. Behalve voor: defecten in het product zelf waarvoor elders een garantie geldt, software(-updates) en WiFi problemen. Wel kan ik u hierbij telefonisch op weg helpen.
 • Telefonische ondersteuning.
 • Afvullen van evt. oude gaten van de vorige deurbel/ thermostaat/ rookmelder.
 •  

Exclusief

 • Afwerking als schuren en likje verf indien nodig achter bijv. uw oude thermostaat/ achter uw oude deurbel (als deze groter is).
 • Overige materialen/ accessoires/ meerwerk/ maatwerk/ overige wensen.
 • Evt. parkeerkosten.

— EINDE VAN DEZE VOORWAARDEN —

Woont u binnen het gearceerde gebied?

Leg dan direct volautomatisch hierboven het installatiemoment vast van uw keuze.

De thermostaten die kunnen worden opgenomen in een zonesysteem

1) Resideo/ HoneywellHome
Bijv. de EvoHome regelaar/ voeler voor zowel vloerverwarming als radiatoren.

Deze kan ook worden gebruikt met een HCC100 multizoneregelaar op een (hybride) warmtepomp.

Deze werkt ook i.c.m. een HCC multizoneregelaar voor uw vloerverwarming:

Deze HCC100 is in verschillende opstellingen te gebruiken (overzicht), altijd met vloerverwarming

Bedraad:

Draadloos:

Hybride warmtepompen:

Met EvoHome:

Bovenstaande systemen kunnen ook worden gecombineerd met HR 92 Honeywell Resideo rediatorregelaars. Ook is het mogelijk deze radiatorregelaars zonder vloerverwarming te gebruiken.

2) Tado
Alleen voor op uw radiatoren en op uw ketel/ stadsverwarming.

3) Netatmo
Alleen voor op uw radiatoren en op uw ketel/ stadsverwarming:

4) De Nest thermostaat

De VC8X15 is nodig voor een Nest thermostaat in een zonesysteem

De VC8X15 motor wordt -met klep- door een loodgieter geplaatst vlak voor de splitsing op elke leiding die naar de zone loopt die u afzonderlijk wenst aan te sturen. Standaard wordt elke zone apart aangestuurd, anders wordt het in een zone alleen warm als de (hoofd)zone een warmtevraag heeft. Deze motor wordt meestal standaard geleverd met een klep dat de warmwatertoevoer voor uw verwarmingszone afsluit, of openstelt. De klep is verkrijgbaar in standaard leidingdiameters en koppelmogelijkheden, optie 1: 22 mm klemkoppeling, of optie 2: 3⁄4″ BSP, binnendraad. Uw loodgieter kan dit aansluiten en daarom ook misschien mede bepalen welke u nodig heeft.

LET OP: u heeft dus de VC8615 nodig en niet de VC8015 als er een ketel is. Het verschil is één cijfer. Alleen de VC8615 heeft namelijk ook een uitgaand aan/uit signaal op de zwarte kroonsteen waardoor, naast het opengaan van de verwarmingszone, ook een ketel kan aangaan. Als u stadsverwarming heeft, dan is de VC8015 wel voldoende. En meestal vindt u deze dan al ergens in uw verwarmingssysteem. Zeker als er al een werkende thermostaat is. Uiteraard kunt u ook kijken naar een ander merk zoals Danfoss, wel is het belangrijk dat u zich bewust bent van de noodzaak van een uitgaand signaal.

De opstelling waarmee u met de Nest dan uw woning kan opsplitsen in verschillende verwarmingszones is als volgt:

Hierbij komen de zgn. Heatlinks dan in de plaats van de thermostaten die onderaan op de afbeelding ziet. Als u de thermostaten draadloos wilt laten verbinden met de Heatlinks, dan plaatst u die op een optionele Google Nest tafelstandaard. 

5) Met Resideo Honeywell, zonder vloerverwarmingsregelaar

Als u met Resideo Honeywell een dergelijke opstelling wilt kunnen realiseren dan komt er een BDR91 Honeywell ketelmodule i.p.v. de thermostaten op bovenstaand figuur.

Richard van Star-Line kan behalve het loodgieterswerk bovenstaande voor u uitvoeren.

Vriendenvergoeding

En herhalingsaankoopkorting​

Vraag hier uw vriendenvergoeding binnen 1 minuut aan

Wat houdt deze vriendenvergoeding in? Als u tevreden bent over ons product, dan kunt u deze aanbevelen bij uw vriend(in). Op het moment dat deze onze dienst ook afneemt, dan krijgt u beide een vergoeding, de zgn. vriendenvergoeding. De vergoeding voor uw vriend wordt als korting gegeven bij de betaling, tenzij deze pas later werd aangevraagd. Onderling kunt u ook afspreken dat de volledige vriendenvergoeding naar één van u beide gaat. Voor de actuele hoogte van de vergoedingen selecteert u het juiste product direct hieronder.Laat de installatie door Resideo Pro Richard
uitvoeren. Dat geeft u gemak en zekerheid
terwijl u er het maximale uithaalt.

Ing. Richard Geurtsen (BSc.)

uw officiële Nest Pro (klik op mij)

Enkele Reviews voor algemene smart home installaties

Op basis van meer dan 400 reviews:
5/5
Gemiddelde afgeronde score over alle reviews die Star-Line via alle kanalen heeft ontvangen. Hieronder volgt een selectie uit de reviews.


Laat de installatie door Resideo Pro+ Richard
uitvoeren terwijl u thuis doorwerkt (of zich juist ontspant).